Steenbergse mantelzorgers in het zonnetje op de Dag van de Mantelzorgelzorg
<p>Koos Krook, wethouder zorg: &#39;Ik neem m&rsquo;n pet af voor onze mantelzorgers&#39;&nbsp;</p>

Koos Krook, wethouder zorg: 'Ik neem m’n pet af voor onze mantelzorgers' 

(Foto: Gemeente Steenbergen)

Steenbergse mantelzorgers in het zonnetje op de Dag van de Mantelzorgelzorg

STEENBERGEN - Dinsdag 10 november is de dag van de Mantelzorg. In de gemeente Steenbergen zijn bij het Steunpunt mantelzorg ruim 650 mantelzorgers bekend, die voor hun kind, partner, familie of directe naaste zorgen. Het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen zet onze mantelzorgers op deze dag graag in het zonnetje.


Koos Krook, wethouder zorg: “Ik neem m’n pet af voor onze mantelzorgers. Zeker in deze periode met alle coronamaatregelen, komt de zorg vaak nog meer op hun schouders terecht. Ik wil hen van harte bedanken voor hun inzet, en hen echt op het hart drukken: meld je bij het steunpunt Mantelzorg als het te zwaar wordt: voor een luisterend oor, een advies of een vraag om hulp.”

Cadeaupakket

Joyce Joosen, coördinator Steunpunt mantelzorg “Omdat vanwege de coronamaatregelen de traditionele lunch voor mantelzorgers niet georganiseerd kon worden, zullen we de komende weken samen met vrijwilligers een cadeaupakket huis aan huis verspreiden. Alle mantelzorgers die bij ons geregistreerd staan, ontvangen een brief waarin staat vermeld wanneer wij langskomen.” Wie eind deze week nog geen brief heeft ontvangen, kan zich melden via het e-mail adres mantelzorg-stb@wijzijntraversegroep.nl of via telefoonnummer (0167) 750 850.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief