De leiding van de club is van mening dat Robin Borremans de juiste persoon is om de kwaliteiten in de jonge spelersgroep te ontwikkelen én promotie naar de zaterdag Derde Klasse zo snel mogelijk te bewerkstelligen.
De leiding van de club is van mening dat Robin Borremans de juiste persoon is om de kwaliteiten in de jonge spelersgroep te ontwikkelen én promotie naar de zaterdag Derde Klasse zo snel mogelijk te bewerkstelligen. Foto Mark Koenraadt

VV Steenbergen en hoofdtrainer Robin Borremans gaan samen verder

Door: Addo Sprangers Algemeen

STEENBERGEN - Ook in seizoen 2021-2022 heeft Robin Borremans als de trainer de hoofdmacht van VV Steenbergen onder zijn hoede. De huidige hoofdtrainer en de Steenbergse vierdeklasser verlengen hun verbintenis met één seizoen.

Het bestuur meldt verheugd te zijn dat de overeenkomst is verlengd. De leiding van de club is van mening dat Robin Borremans de juiste persoon is om de kwaliteiten in de jonge spelersgroep te ontwikkelen én promotie naar de zaterdag Derde Klasse zo snel mogelijk te bewerkstelligen. “We hebben een erg jonge groep en vinden het belangrijk dat er een energieke trainer voor de groep staat. Omdat de chemie tussen Robin en de spelersgroep er absoluut nog is, wat we van beide kanten hebben gehoord, hopen we de selectie, evenals afgelopen zomer, bij elkaar te houden om zo snel mogelijk naar de Derde Klasse te kunnen promoveren,” aldus het bestuur van VV Steenbergen.

Staf

De club maakt verder bekend dat ook leider Francis van Fessem en assistent-scheidsrechter Gerard de Heer onderdeel blijven vormen van de begeleidingsstaf. Met keeperstrainer Martijn Hagens wordt nog gesproken. Er is daarnaast nog een vacature voor een verzorger. De club moet verder nog op zoek naar een opvolger voor Tim van der Ree. De huidige assistent-trainer heeft aangegeven in het nieuwe seizoen weer zelfstandig voor een groep te willen staan

Loopbaan

Vóór zijn komst naar VV Steenbergen, als opvolger van Marco Ernest, was Robin Borremans gedurende drie seizoenen werkzaam als hoofdtrainer bij de vierdeklasser ZBVH in Zuid Beijerland. Eerder was hij als trainer actief bij de A1 en het tweede elftal van VV ’s-Gravendeel, waar hij zijn actieve voetballoopbaan moest beëindigen na drie knieoperaties.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief