Afbeelding

Knooppunt Markiezaat gaat nóg een weekend dicht voor onderhoud

Door: Remko Vermunt Algemeen

STEENBERGEN - Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de A4 ter hoogte van knooppunt Markiezaat. Afgelopen weekend zou eigenlijk het knooppunt Markiezaat al vier dagen dicht gaan vanwege werkzaamheden, maar dat werd vanwege het weer afgeblazen. Komend weekend gaat men wel aan de slag.

Vanwege de werkzaamheden wordt de rijbaan A4/A58 ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit Middelburg richting Bergen op Zoom/Breda afgesloten van vrijdag 16 april 21.00 uur tot maandag 19 april 05.00 uur voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief