Foto: Shutterstock

Gemeente Steenbergen biedt meer mogelijkheden voor buiten sporten

STEENBERGEN - De gemeente Steenbergen biedt inwoners, verenigingen en sportclubs nieuwe mogelijkheden om buiten te sporten. Buitensport kan onder begeleiding niet alleen op sportparken, maar wordt nu ook toegestaan op bepaalde locaties in de openbare ruimte. Ook binnensporters die gezamenlijk en onder begeleiding weer lekker in beweging willen komen, kunnen van deze buitenlocaties gebruik maken. Binnen de geldende corona-richtlijnen uiteraard.


Verenigingen en sportclubs zijn vandaag geïnformeerd over de mogelijkheden om gebruik te maken van deze locaties in de openbare ruimte. Wethouder Prent: “Sporten is zo belangrijk voor iedereen, zowel fysiek als mentaal. Nu het steeds beter weer wordt, wil je gewoon graag weer naar buiten en actief bezig zijn. Met deze nieuwe mogelijkheden bieden we inwoners, verenigingen en sportclubs meer opties, totdat er weer meer landelijke versoepelingen worden afgekondigd. Zo blijven we samen fit en betrokken bij de verenigingen of sportclubs”.

Kijk op www.gemeente-steenbergen.nl/buitensporten voor meer informatie over de locaties en hoe hiervoor een aanvraag kan worden ingediend. Voor het maken van een goede indeling wordt gevraagd om zo snel mogelijk een verzoek in te dienen. Aan de hand van de aanvragen wordt een schema gemaakt. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief