Beeld van een van de voorgaande edities van Steenbergen Live.
Beeld van een van de voorgaande edities van Steenbergen Live. Foto: FOTO ELNA HELLEMONS

Steenbergen Live en Bassrulers Outdoor naar volgend jaar

Door: Addo Sprangers Algemeen

STEENBERGEN - Steenbergen Live en Bassrulers Outdoor gaan dit jaar niet door. Opnieuw gooit het coronavirus roet in het eten.

DOOR ADDO SPRANGERS

De organisatie achter beide evenementen, samen goed voor ruim 5.000 bezoekers, zich genoodzaakt de festivals te verplaatsen. Er is volgens de organisatie zolang mogelijk geprobeerd om diverse opties open te houden, zoals verplaatsing van de evenementen naar het najaar. Gezien alle onduidelijkheden en wekelijks wisselde perspectieven is er echter besloten het festival te verplaatsen naar 2022. De organisatie wil naar eigen zeggen garant staan voor een honderd procent festivalbeleving, waarbij er onbezorgd en zonder maatregelen genoten kan worden van de muziek, van elkaar en van een koud drankje. “En dat willen we liever vandaag dan morgen. Maar we zien geen andere optie dan nog even geduld te hebben,” aldus woordvoerder Erik Scherpenisse.

Magisch

“Het voelde als een keuze tussen hart en verstand,” vervolgt hij. “Enerzijds willen we niets liever dan zo snel als het kan iets organiseren, al is het een afgeschaalde versie. Want het lijkt me magisch om die massale ontlading mee te maken als het eenmaal weer mag. Maar nu beginnen met organiseren voelt als een wedstrijd voorbereiden waarvan de spelregels nog niet helemaal bekend zijn. Of op het laatste moment weer gewijzigd kunnen worden.”

Alle gekochte tickets voor beide festivals blijven gewoon geldig voor de nieuwe edities op 20 en 21 mei 2022. Weet je niet zeker of je er volgend jaar bij bent? Dan is er tussen 1 mei en 16 mei 2021 de mogelijkheid een refund aan te vragen. Alle ticketkopers ontvangen hierover voor 30 april een mail van de organisatie.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief