Lenneke en Ruud bij 't Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer: 'We zijn geen kroegtijgers, maar het is wel erg fijn dat we zo'n mooi restaurant met terras op dit dorp hebben'
Lenneke en Ruud bij 't Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer: 'We zijn geen kroegtijgers, maar het is wel erg fijn dat we zo'n mooi restaurant met terras op dit dorp hebben' Foto: Christel Schiphorst

Steun voor horeca in Nieuw-Vossemeer: ‘Nu het terras weer open is, zijn we er weer bij’

Door: Christel Schiphorst Algemeen

NIEUW-VOSSEMEER - Op zondagmiddag is het goed toeven op het terras van ’t Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer. Ruud en Lenneke zijn blij dat de terrassen weer geopend zijn. 

“Ook op de laatste avond vóór de sluiting, zijn we hier nog snel een vorkje komen prikken,” begint Lenneke, “dus nu het terras weer open is, zijn we er ook weer bij!” In de tussenliggende periode heeft het stel de lokale horeca ook goed gesponsord. Ruud vertelt: “Regelmatig hebben we een thuisbrengmenu besteld, want dat had Jack al heel snel op de rit. Bovendien kopen we ook graag Merijntjekoeken, die we dan bovendien flink promoten bij onze vrienden. Maar we halen hier ook speciaalbiertjes. En daarnaast verkoopt ‘t Wagenhuis de champagne van Landgoed Heenwerf (Kruisland) en die is ook erg goed. Op die manier steunen we een heel stel lokale ondernemers in één klap en konden we ook nog genieten!”

Lenneke vult hem aan: “We hebben het erg gemist! We zijn geen kroegtijgers, maar het is wel erg fijn dat we zo’n mooi restaurant met terras op dit dorp hebben. Een plek waar we zo even naar toe kunnen wandelen”, aldus Lenneke. “We hebben trouwens zelfs een museum hier: A.M. de Jong!” lacht ze. “We komen vandaag om gezellig te lunchen, want een diner voor zes uur ‘s avonds vinden we niet zo ideaal. Maar de keuken is hier erg goed en we merken dat mensen van heinde en verre komen”. Ook het terras aan de achterzijde, waar we nu zitten, is prachtig, dat verwacht je niet als je terloops voorbij komt. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief