<p>Jack Bosters en zijn dochter Marieke:&nbsp;</p>

Jack Bosters en zijn dochter Marieke: 

(Foto: Christel Schiphorst)

Heropening terrassen bevalt goed: ‘We hebben het klantcontact wel erg gemist’

NIEUW-VOSSEMEER - De terrassen zijn weer open. Op de vraag of de eerste dagen zijn bevallen, antwoordt Jack Bosters, eigenaar van restaurant Het Wagenhuis, breed lachend: “Ja, goud!”


“Toen het bericht kwam dat de terrassen weer open mochten, voelde ik me zo blij als een koe die na een lange winter weer in de wei mag dartelen,” begint Jack. “We zijn bij de lock-down overigens meteen begonnen met het ‘uitbrengen’ van eten. We zijn met het team samen gaan zitten en hebben een ‘uitbrengkaart’ opgesteld, die we meteen hebben laten drukken en huis aan huis hebben verspreid in Nieuw en Oud-Vossemeer. Er was meteen al veel respons.

Op Koningsdag hebben we de laatste hand gelegd aan het schilderwerk en de restyling van onze zaak en konden we met frisse moed aan de slag. We zaten woensdag al direct flink volgeboekt.” Jack zou natuurlijk graag langer open zijn dan tot zes uur ‘s avonds, maar het is in ieder geval een start. De gasten houden er zelf ook best rekening mee, vertelt hij. “We hebben het klantcontact overigens wel erg gemist,” gaat hij verder. ”Het ‘uitbrengen’ van eten is goed gelukt, maar een klein praatje maken met de mensen aan hun tafel, het wel en wee van het dorp horen, dat is ook belangrijk, die sociale kant van ons vak. We hebben trouwens ook wat nieuws geïntroduceerd: de verhuur van E-choppers met apart bij te bestellen picknickmand. Een groot succes, want in de weekenden zijn ze bijna allemaal verhuurd. Ja, je moet blijven ondernemen,” aldus Jack.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief