<p>Onthulling van het nieuwbouwproject.</p>

Onthulling van het nieuwbouwproject.

Nieuwbouw project ‘Ravelijn’ Steenbergen

STEENBERGEN - Op dinsdag 1 juni heeft wethouder Wilma Baartmans het startsein gegeven voor de komst van het nieuwbouwproject “Ravelijn” in Steenbergen. In gezamenlijkheid met projectontwikkelaar SoMa Vastgoed uit Zundert (samenwerking tussen Maas-Jacobs en Somnium Real Estate) is door partijen het nieuw geplaatste bouwbord onthuld.


Kort voor de onthulling van het bouwbord hebben de partijen de overeenkomst op de bouwlocatie in gezamenlijkheid geheel coronaproof op afstand van elkaar getekend. De koop heeft betrekking op de aankoop van een stuk bouwgrond in het plan Buiten de Veste. Wethouder Wilma Baartmans tekende namens de gemeente Steenbergen en Kris Maas en Wijnand van der Velden namens SoMa Vastgoed.

Kris Maas: “Voor SoMa Vastgoed is dit na de projecten Bastion en Mauritz Kwartier fase 1 en 2 het volgende project wat we in Steenbergen mogen ontwikkelen. We zijn zeer verheugd met de fijne samenwerking die we hebben met de gemeente Steenbergen en zetten deze graag voort bij het project Ravelijn.”

Het project Ravelijn bestaat uit totaal 22 woningen, 12 stuks levensloopbestendige woningen en 10 stuks twee-onder-een-kap woningen. Kris Maas: “De gemeente Steenbergen heeft ons verzocht om een plan te ontwikkelen met een onderscheidende architectuur, in samenwerking met Omni Architecten zijn we tot een plan gekomen met een modern dorpse uitstraling”. De woningen worden uitgevoerd in witgrijs of brons metselwerk in combinatie met houten gevelbekleding, waarbij er veel aandacht is besteed aan de detaillering. Daarnaast voldoen volgens Maas de woningen aan de BENG normering, dit staat voor Bijna Energieneutraal Gebouw. De woningen zijn daarmee qua energieverbruik heel zuinig.

De verkoop van het project Ravelijn start medio juli. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf heden al inschrijven via de projectwebsite www.ravelijnsteenbergen.nl, zodoende blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het project. Helmig Makelaardij zal als makelaar de verkoop van het project verzorgen.

Voor meer informatie over het project: www.ravelijnsteenbergen.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief