Afbeelding
Foto: Shutterstock

Derde weekend op rij: A4/A58 weer dicht voor werkzaamheden

Door: Remko Vermunt Algemeen

STEENBERGEN - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelwegen A4/A58. Hierdoor is de A4/A58 afgesloten voor verkeer tussen knooppunt Zoomland en knooppunt Markiezaat in de richting van Antwerpen en Vlissingen van vrijdag 18 juni 2021 21.00 uur tot maandag 21 juni 2021 05.00 uur.

De afsluiting geldt voor de verbindingsweg A4/A58 ter hoogte van knooppunt Zoomland. Zo zijn in de richting van Antwerpen en Vlissingen onder andere op- en afrit 28 (Bergen op Zoom), 29 (Bergen op Zoom-Zuid) en 30 (Hoogerheide) afgesloten. Ook de verbindingsweg bij knooppunt Markiezaat, vanuit Bergen op Zoom richting Antwerpen, is afgesloten. 

Weggebruikers moeten rekening houden met een vertraging van minstens 15 minuten. Het verkeer komende vanuit Rotterdam in de richting van Antwerpen wordt omgeleid, maar ook het verkeer komende vanuit Breda richting Middelburg en Vlissingen wordt omgeleid.

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Kijk hier voor meer informatie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief