Afbeelding
Foto: Archief

Mannen uit Dinteloord en Steenbergen aangehouden na vernielingen bij huis aan de De Ruyterstraat

Door: Ruud Smolders Algemeen

DINTELOORD - Twee 38-jarige mannen - één uit Dinteloord en één uit Steenbergen - zijn vrijdagavond aangehouden. Zij brachten namelijk meerdere vernielingen aan bij een huis aan de De Ruyterstraat. 

Twee 38-jarige mannen - één uit Dinteloord en één uit Steenbergen - zijn vrijdagavond aangehouden. Zij brachten namelijk meer vernielingen aan bij een huis aan de De Ruyterstraat. Zo vernielden zij de schutting, de garagedeur en de buitenspiegel van een auto. Een getuige bleek het hele incident gefilmd te hebben en toonde deze aan de politie die op het incident afkwam. Weer een andere getuige wist ook waar de twee mannen op dat moment waren waardoor de politie ze kon arresteren.

Aangiftes

Het slachtoffer deed aangifte van de vernielingen. Ook een ander slachtoffer meldde zich bij de agenten. Hij had een steen tegen zijn gezicht aan gekregen die de mannen kennelijk over de schutting hadden gegooid. Hierdoor liep de man een kleine verwonding op. Deze man gaat ook aangifte doen. De politie onderzoekt de zaak verder. Het tweetal wordt zaterdag gehoord door de politie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief