Wethouder Willy Knop (midden) is blij met de door hem ontvangen afbeelding van de skyline van Brabantse Wal.
Wethouder Willy Knop (midden) is blij met de door hem ontvangen afbeelding van de skyline van Brabantse Wal. Foto: Dick Vermaas

Samen in de Regio viert 10-jarig bestaan

Door: Addo Sprangers Algemeen

STEENBERGEN - Bijna zes maanden na de tiende verjaardag was het eindelijk zover. Samen in de Regio nodigde afgelopen week de partners van het netwerk uit en samen vierden zij het 10-jarig bestaan. 

Bijna 150 gasten waren aanwezig en vormden samen een heel divers gezelschap van mensen uit bedrijfsleven, maatschappelijk veld, onderwijs en medewerkers van de drie gemeentes van de Brabantse Wal: Steenbergen, Woensdrecht en Bergen op Zoom. Dat is immers de regio waarin het netwerk actief is en waar maatschappelijk betrokken ondernemen steeds meer ‘top-of-mind’ is.

Brabantse Wal
Samen in de Regio gaf een uniek cadeau aan de drie gemeenten dat symbool staat voor de betekenisvolle verbindingen die gemaakt worden. Samen werken over de grenzen van de gemeenten heen, dat is waar Samen in de Regio veel waarde aan hecht. Om dat te onderstrepen lieten zij een skyline van de Brabantse Wal ontwerpen. Die bestond nog niet! Wethouder Willy Knop uit Steenbergen, wethouder Lars van der Beek uit Woensdrecht en burgemeester Frank Petter uit Bergen op Zoom mochten elk een uniek exemplaar in ontvangst nemen. Wethouder Willy Knop deelde met het publiek zijn dank voor dit cadeau: “Het was een zeer geslaagde avond. De skyline krijgt een mooie plek in het gemeentehuis. Ik ben erg blij dat Steenbergen deel uitmaakt van dit netwerk.”

Energie

Het werd een waardevolle avond, waar elkaar weer zien, netwerken en feest vieren als vanzelf samen kwamen. “Bij Samen in de Regio is netwerken altijd leuk en na zo’n lange tijd weer eens andere en nieuwe mensen ontmoeten, dat geeft heel veel energie”, vertelt een van de gasten. Anita Karremans, directeur van Samen in de Regio reageert enthousiast: “Dat is precies waar we het voor doen. Wij brengen de mensen bij elkaar. In het netwerk zitten zoveel kansen en inspiratie om samen te werken. Bij ons leer je elkaar kennen en creëer je voor maatschappelijke thema’s samen nieuwe ideeën en oplossingen.” 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief