Afbeelding

Steenbergse Kunst en Cultuur wordt in september weer in het zonnetje gezet

Door: Bregje Kop Algemeen

STEENBERGEN - Ook dit jaar wordt de Steenbergse Kunst en Cultuur weer in het zonnetje gezet in de maand september. Het wordt in alle opzichten een bijzondere editie van Cultuurmaand September (CuSt). 

Het platform voor Kunst- en Cultuur Steenbergen vraagt creatieve personen, organisaties en verenigingen hun culturele activiteiten te presenteren aan het publiek tijdens CuSt. “We kunnen de toekomst niet voorspellen, zeker niet in deze tijd. Dat vraagt van het culturele veld creatieve oplossingen om hun passie te kunnen delen met publiek”, aldus de organisatie.

Muziek maken, dansen, toneel spelen en/of het openstellen van een museum of bijzonder gebouw in kleine setting of een online activiteit. Workshops, kennismakingslessen, open dagen/ middagen/ avonden, lezingen over culturele onderwerpen, historie, exposities. “Kortom alles kan en alles mag. Als het maar ergens in September is én een culturele activiteit is én past binnen de dan geldende maatregelen.”

Wil je meedoen met een activiteit? Dan kun je deze doorgeven aan het platform. “Ook als u nog niet goed weet wat u kunt organiseren, denken wij heel graag met u mee om uw activiteit coronaproof op te zetten. Samen maken we zo een rijke, overzichtelijke CuSt-agenda waar Steenbergen trots op kan zijn na een jaar van culturele terughoudendheid.”

Aanmelden kan tot en met 31 juli via cultuursteenbergen@outlook.com. Deelname is gratis



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief