Er was een gevarieerd entertainment programma waar volop van genoten werd.
Er was een gevarieerd entertainment programma waar volop van genoten werd. (Foto: WILL ROMBOUTS)

Huwelijksjubilarissen Steenbergen in het zonnetje gezet

STEENBERGEN - Echtparen uit de gemeente Steenbergen die in 2020 en 2021 hun 60-, 65- of zelfs 70-jarig huwelijk vier(d)en, kregen vrijdag een feestelijke middag voorgeschoteld in de theaterzaal van gemeenschapshuis ’t Cromwiel.


Onder normale omstandigheden brengt burgemeester Ruud van den Belt altijd met veel plezier felicitatiebezoeken aan de huwelijksjubilarissen in de gemeente Steenbergendie dat op prijs stellen. Als gevolg van de coronacrisis konden deze visites de afgelopen ruim anderhalf jaar niet doorgaan en moest worden volstaan met een persoonlijke brief van de burgemeester en een bos bloemen.

Entertainment

Vandaar dat de huwelijksjubilarissen van vorig jaar en dit jaar - nu het weer kan - deze feestelijke middag werd aangeboden. Met een gevarieerd entertainmentprogramma werd, onder het genot van een hapje en een drankje, onder meer teruggeblikt op de tijd dat de gasten elkaar het ja-woord gaven. Aan een hapje en een drankje zal het zeker niet ontbreken. Uiteraard was burgemeester Ruud van den Belt zelf ook present om de echtparen alsnog persoonlijk te feliciteren met hun huwelijksjubilea.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief