Foto: Politie.nl

Fietser ernstig gewond na aanrijding met automobilist op de Wouwsestraat

STEENBERGEN - Een fietser is gisteravond ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Wouwsestraat. De fietser is met spoed naar een ziekenhuis buiten de regio vervoerd. De bestuurder van de auto is overgebracht naar het politiebureau.


Een fietser is gisteravond ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Wouwsestraat. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Molenweg. Na het ongeval kwam de fietser meer dan 15 meter verderop terecht. 

Vanwege de ernst van de verwondingen was ook het Rotterdamse traumateam opgeroepen. De komst van het traumateam naar Steenbergen zou te lang gaan duren waarop het slachtoffer per ambulance is vervoerd en het traumateam tegemoet is
gereden.

Door de Verkeersongevallenanalyse (VOA) is uitgebreid sporenonderzoek gedaan op de kruising. Een gedeelte van de Molenweg en Wouwsestraatweg zijn geruime tijd afgezet geweest voor het overige verkeer.

Aanhouding

De bestuurder van de auto is overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het onderzoek is door de politie ook een fietser aangehouden. De fietser reed dwars door de politieafzetting heen, toen agenten hem hierop aanspraken gedroeg hij zich erg recalcitrant.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief