<p>Evy Luijsterburg was de Miss Kleine Tour 2021.</p>

Evy Luijsterburg was de Miss Kleine Tour 2021.

(Foto: Christel Schiphorst)

Op zoek naar Miss Kleine Tour 2022

STEENBERGEN - In Steenbergen wordt komende zomer de 52ste editie van de jaarlijkse Kleine Tour verreden en daar hoort traditiegetrouw een Miss Kleine Tour bij.


Daarom wordt op zondag 22 mei weer een heuse missverkiezing gehouden op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen. Tijdens deze sport- en speldag mogen alle deelnemende renners hun Miss Kleine Tour kiezen. Omdat er die dag ook activiteiten plaatsvinden in het kader van 750 jaar Steenbergen, begint de missverkiezing wat eerder dan gebruikelijk. De sport- en speldag start om 10.30 uur zodat rond 14.00 uur de nieuwe Miss Kleine Tour bekend is en de eerste prijzen uitgereikt zijn.

Misskandidaten

De Kleine Tour is nu op zoek naar misskandidaten die het leuk zouden vinden om tijdens de tourweek de rol van Miss Kleine Tour op zich te nemen. De 52ste editie van de Kleine Tour van Steenbergen wordt verreden van maandag 22 augustus tot en met zaterdag 27 augustus. De miss zal gedurende de week een prominente rol vervullen bij de verschillende programmaonderdelen, zoals het aanmoedigen van de rennertjes, rijden in een cabrio tijdens het etapperijden, uitdelen van veel handtekeningen en foto’s en het uitreiken van de prijzen.

Aanmelden

Meisjes in de leeftijd van 14 of 15 jaar die dit leuk vinden, kunnen zich vanaf nu aanmelden via het e-mailadres info@kleinetour.nl. Inschrijven is mogelijk tot en met 12 mei. Voor vragen of informatie kan er contact opgenomen worden met Anouk Baarendse via 06-30861845. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief