Afbeelding

De scoop van de dag! Overname TT auto’s uit Steenbergen

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

STEENBERGEN - Per 1 augustus is TT auto’s uit Steenbergen overgenomen aan RB automobielen eveneens uit Steenbergen.

Toon heeft zijn hart en ziel gegeven de afgelopen 18 jaar om van TT Auto’s een mooi betrouwbaar bedrijf te maken met een grote klantenkring. De klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen. Toon hield zich voornamelijk bezig met de inkoop en verkoop van auto’s waarbij hij het belangrijk vindt dat er een auto moet zijn voor iedere klant en elk budget. De aansluiting met RB automobielen is een logische voor Toon, het zijn al geruime tijd collega’s die elkaar helpen waar het kan en tijdens het zwangerschapsverlof  van Dylan heeft Ricardo zelfs een tijd in het bedrijf van Toon de werkplaats gedraaid.

Toon blijft nog steeds betrokken bij de overname als adviseur en zal ondersteunen waar hij kan omdat hij het belangrijk vindt dat “zijn klanten” ook in de toekomst goed geholpen moeten worden. Hierdoor zal hij op het adres van RB Automobielen aan de Westhavendijk 114 nog regelmatig te vinden zijn, zij het voor een bakje koffie zij het voor het ondersteunen in de bedrijfsvoering. 

Ricardo is sinds zijn jeugd al bezig in de automobielsector en heeft een grote liefde voor auto’s.
Sinds 2 jaar is hij zelfstandig aan de weg aan het timmeren om een klantenkring op te bouwen en is momenteel gevestigd aan de Westhavendijk 114 Steenbergen. De overname van TT auto’s voelt voor hem als natuurlijk.

De activiteiten zijn breed: Reparatie, onderhoud, aircoservice en APK; in- en verkoop van auto’s; transport van auto’s, Importeren van een auto behoord ook tot de mogelijkheden.

Dylan van den Berge

Als APK keurmeester en 1e monteur is Dylan van de Berge binnen RB automobielen verantwoordelijk voor alle onderhoudswerkzaamheden en APK keuringen. Dylan is een goede bekende voor de klanten als aanspreekpunt en maakt zelf de afspraken met de klanten en leveranciers, dit zal op dezelfde voor de klanten vertrouwde manier verder gaan bij RB automobielen. Het werken met verschillende merken auto’s is het leukst, elk automerk heeft toch een eigen karakter! Met de overname van TT auto’s vertrouwen Ricardo & Dylan erop samen het bedrijf verder uit te bouwen en de klanten goed van dienst te kunnen zijn! 1 augustus is na mijn vakantie, dus kijk er naar uit om met frisse moed onze klanten weer van dienst te zijn. Het vertrouwde nummer is gelijk gebleven: 0167-852435.

RB Automobielen
Westhavendijk 114, Steenbergen
Tel. 0167-852435



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief