Beeld van een bijeenkomst in het Welbergse gemeenschapshuis. Komende vrijdag is de feestelijke opening van de 'nieuwe' Vaert.
Beeld van een bijeenkomst in het Welbergse gemeenschapshuis. Komende vrijdag is de feestelijke opening van de 'nieuwe' Vaert. Foto: Claudia Koole

Welberg maakt zich op voor feestelijke (her)opening De Vaert

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

WELBERG - Vanaf begin juni is een start gemaakt met de renovatie van gemeenschapshuis De Vaert aan de Kapelaan Kockstraat 54 in Welberg. De binnenkomst via de nieuwe entree laat meteen zien dat De Vaert een modern en sfeervol gemeenschapshuis is geworden. De feestelijke opening is op vrijdag 11 oktober.

Deze avond krijgt iedereen de gelegenheid om met eigen ogen de metamorfose te komen bekijken. Alle inwoners, betrokkenen en geïnteresseerden welkom vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur is de officiële opening door wethouder Prent, voorzitter Jan Flameling én een voormalig betrokkene bij De Vaert. Daarna heffen de aanwezigen met elkaar het glas op De Vaert en is er gelegenheid om de renovatie te bekijken. Het duo NODO (Mario von Bannisseht en Monique) zorgt voor de muzikale omlijsting en het personeel van De Vaert zal u gastvrij ontvangen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief