Foto: Redactie 112Midden-Zeeland.nl

Man uit Kruiningen slaat vrouw en jongen met hamer op hoofd Zuidwal

  Politie

KRUININGEN - Een 44-jarige man uit Kruiningen is vrijdagavond in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van twee kinderen en bedreiging en mishandeling van een vrouw uit Steenbergen. 


Omstreeks 20.20 uur kreeg de meldkamer informatie binnen dat een man op de Zuidwal in Steenbergen een 32-jarige vrouw uit Steenbergen en haar 9-jarige zoon met een hamer op hun hoofd heeft geslagen. Ook heeft hij haar 3-jarige zoon geschopt. Daarnaast heeft hij de vrouw met een mes bedreigd.

Enkele mensen waren getuige van het incident en grepen in door de verdachte vast te pakken en de politie te bellen. De man weet echter los te komen, rent naar zijn auto en rijdt snel weg. Intussen werd de identiteit van de in Kruiningen woonachtige man achterhaald. Hierdoor kon hij later in zijn woning worden aangehouden.

De vrouw en haar kinderen zijn in een huisartsenpost nagekeken. De reden van dit gewelddadig incident is vooralsnog onduidelijk. De vrouw verklaart de man niet te kennen. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau.  

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief