Burendag bij wijkvereniging 't Drievierde in 2017.
Burendag bij wijkvereniging 't Drievierde in 2017. (Foto: )

Burendag bij wijkvereniging 't Drievierde

  Sport en Vereniging

STEENBERGEN - Op zondag 23 september is het Burendag en daar wil het 'T Drievierde weer aan meedoen. Weer op een andere manier dan het afgelopen jaar want op veler verzoek hebben we weer een leuke fietstocht in elkaar gezet.


Buren die al wat langer in onze wijk wonen weten zich vast nog wel de fietstochten van een aantal jaren geleden te herinneren. En die ambiance willen we weer oproepen. Een leuke manier om elkaar en de omgeving te leren kennen. En ook de kinderen zijn welkom. Misschien voeren we u wel naar plekjes waar u het bestaan nog niet van had vermoed. Iedereen die mee wil doen wordt om 10.00 uur met een fiets verwacht op het veld. Onder het genot van een kopje koffie leggen we u dan de regels van onze fietstocht uit en vertellen we u waar we naar toe gaan. Ook is er gedacht aan de grijze hersencelletjes want door de inzet van ons hoofd hebben we meteen wat leuke gespreksstof voor onderweg. We verwachten iedereen rond 13.00 uur weer terug, of misschien wel later als het heel gezellig is onderweg. Als de weergoden ons dan nog steeds goedgezind zijn kunnen we met zijn allen lunchen op het veld. En onder het genot van een broodje napraten over de fietstocht. Om het een en ander financieel in goede banen te leiden hebben we op zaterdag 22 september, voorafgaand aan de Burendag nog een flessenactie ingepland. Alles waar statiegeld opzit is welkom; colaflessen, bierflessen, kratjes, noem maar op. Wij kunnen er hele leuke dingen van doen. Voor ons en natuurlijk ook voor u is het gemakkelijkst als u de flessen waar u vanaf wil al bij de voordeur neerzet of in een plastic tasje weghangt. We hopen op de hulp van heel veel kinderen om de flessen op te halen en dan hoeven ze niet bij iedereen aan te bellen en u van u welverdiende uitslaapochtend te beroven. Vanaf een uur of 11.00 kunt u ons dan verwachten.

Het volgende puntje op de kalender is de aankomende jaarvergadering. Die staat gepland voor vrijdag 2 november vanaf 20.00 uur bij de Wallevis. Hier ontvangt u te zijner tijd nog een uitnodiging voor maar misschien kunt u alvast nadenken over items die u op de agenda of tijdens de rondvraag belicht wil hebben. Wij hebben in ieder geval wel een paar ideetjes die we met u willen delen.

We hopen op heel veel animo voor de Burendag en op heel veel lege flessen. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief