Spinning marathon sws 2018. FOTO HANS DE GROEN
Spinning marathon sws 2018. FOTO HANS DE GROEN (Foto: Hans de Groen)

Vierde editie spinning marathon Stichting Wielercriterium Steenbergen

  Sport en Vereniging

STEENBERGEN - Na de viering vorig jaar van het 75-jarig jubileum en de daaraan verbonden organisatie van het Nederlands kampioenschap voor jeugdwielrenners in de leeftijdscategorie van 8 t/m 14 jaar, staat er voor de Stichting Wielercriterium Steenbergen weer een “gewoon” wielerjaar in de steigers.


Maar ook dat “gewone” 76e jaar dat Stichting Wielercriterium Steenbergen een wielerwedstrijd gaat organiseren zal er anders gaan uitzien dan de laatste jaren.

Het bestuur van de wielerstichting heeft besloten deze keer een klassieker te gaan organiseren voor nieuwelingen (renners in de leeftijdscategorie van 15 en 16 jaar) en voor junioren (17 en 18 jaar) met tussendoor wedstrijden voor jeugdrenners van 12 jaar, 13 jaar en 14 jaar. Deze wedstrijden zullen gaan plaatsvinden op zondag 19 mei a.s.

Over de verdere details van deze wedstrijden berichten we u later meer, maar uiteraard worden voorafgaand daaraan de nodige activiteiten georganiseerd met als doel financiën bijeen te krijgen om de te organiseren wedstrijden te bekostigen.

Spinning marathon

De eerste activiteit is een spinningmarathon welke zal gaan plaatsvinden op zaterdag 16 maart a.s. De spinningmarathon wordt voor de 4e achtereenvolgende jaar georganiseerd, ook deze keer weer in Sport en Recreatiecentrum De Knotwilg aan de Wipstraat te Steenbergen.

De wielerliefhebbers kunnen vanaf 15.00 tot 19.00 uur terecht om hun benen te laten spreken op de talrijke fietsen die staan opgesteld. Onder leiding van ervaren instructeurs kan er per uur gespind worden, individueel of met een team.

Tijdens de marathon zal ook weer een verloting worden georganiseerd waarmee leuke prijzen zijn te winnen. De opbrengst van deze activiteit zal, zoals eerder vermeld, in zijn geheel worden gebruikt voor de bekostiging van de organisatie van de wedstrijden op 19 mei. Zowel tijdens de spinninguren als na afloop zal D.J. Christje zorgen voor de gezellige muzikale noot.

Inschrijven om deel te nemen aan deze spinning marathon is mogelijk via het mailadres hansjosedegroen@gmail.com.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Hans de Groen (tel. 06-13895273) of met Jac van Leent (tel. 06-54328826). 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief