Werk van Coja van Elzakker. FOTO COJA VAN ELZAKKER
Werk van Coja van Elzakker. FOTO COJA VAN ELZAKKER (Foto: Coja van Elzakker)

Expositie Coja van Elzakker in de Bibliotheek Steenbergen

  Sport en Vereniging

STEENBERGEN - Coja van Elzakker exposeert t/m zaterdag 27 april in de Bibliotheek Steenbergen.


Coja van Elzakker in een penseelstreek

Ongeveer vier jaar geleden is Coja begonnen met schilderen. Als kind tekende ze al heel graag. De eerste twee jaar heeft ze zichzelf het schilderen aangeleerd. Daarna is ze lessen gaan volgen bij Caroline Mutsaerts. Na een jaar wilde ze zich graag verder specialiseren in het portretschilderen en heeft ze les genomen bij Rachelle van Rompaey. Rachelle leert haar o.a. de traditionele techniek van het portretschilderen.

De schilderijen van Coja zijn heel verschillend, maar dieren vindt ze heel leuk om te schilderen. Ze heeft ook al enkele opdrachten mogen schilderen. Dat is natuurlijk het allermooiste om te doen.

Coja heeft ook 2 schilderijen gemaakt die aansluiten bij het thema van de Boekenweek: De moeder de vrouw. De schilderijen van moeder en kind én van (groot)moeder Beatrix met haar kleinkinderen zijn ook te bewonderen in de Bibliotheek Steenbergen.

Coja vindt het schilderen een heerlijke bezigheid waarin ze al haar creativiteit kwijt kan. Ze hoopt er dan ook nog heel lang mee door kan gaan.

De expositie van Coja is te bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief