Sfeervol Zomeravondconcert in Dinteloord

  Sport en Vereniging
Meike Warmoeskerken met TAVENU. FOTO JANNO DEN ENGELSMAN
Meike Warmoeskerken met TAVENU. FOTO JANNO DEN ENGELSMAN (Foto: Janno den Engelsman)

DINTELOORD - Zangvereniging TAVENU kan tevreden terugkijken op hun Zomeravondconcert dat plaatsvond op donderdagavond 4 juli in de zaal van hotel restaurant “Thuis”.


Als gastkoor waren Die Vaertsingers uit Welberg uitgenodigd, met hun vaste pianist Hikmet Bilalov. Onder leiding van dirigente Meike Warmoeskerken, die beide koren onder haar hoede heeft, werd het talrijke publiek getrakteerd op een afwisselend programma met ‘evergreens’ als “Love changes everything”, van componist A.L. Webber, “To make you feel my love” van Bob Dylan, “Als wij niets doen” uit de musical Soldaat van Oranje en “Gabriella’s Song” uit de film As it is in Heaven. Er kwamen ook minder bekende nummers voorbij, zoals “If the day is done” van de Litouwse componist Vytautas Miškinis en “Muusika” van de Estlandse componist Juhan Liiv. Na het muzikaal gedeelte nodigde voorzitter Joke van de Merbel alle aanwezigen uit om met een drankje en een hapje de zomervakantie in te luiden.

De repetities van TAVENU gaan weer van start op donderdag 22 augustus om 20:15 uur, eveneens in de zaal van hotel restaurant “Thuis”. Wie van zingen houdt is van harte welkom om het koor te komen versterken. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief