Afbeelding

Jeugdvoetbaldag bij NVS

Sport en vereniging

NIEUW-VOSSEMEER - Op de laatste dag van de zomervakantie kregen de jeugdspelers van NVS en hun vriendjes en vriendinnetjes een schitterende openingsdag van het nieuwe voetbalseizoen voorgeschoteld.

Met bijna 40 spelers en speelstertjes werd het ochtendprogramma gevuld met speciale voetbaltrainingen om te techniek te verbeteren. De deelnemertjes werden hierbij getraind door een aantal selectiespelers en speelsters vanuit de damesteams. Dat de dames steeds prominenter op de voetbalvelden aanwezig zijn, zal misschien toch wel te maken kunnen hebben met de successen van onze Oranje Leeuwinnen. NVS heeft volgend jaar dan al wel maar liefst 50 jaar damesvoetbal binnen de gelederen, toch gaan we komend seizoen pas voor het eerst de competitie in met twee damesteams.

Naast het spelprogramma wat de kinderen kregen voorgeschoteld, werd er ook gezorgd voor een gezonde en lekkere sportlunch. Rick Prop van Spar Nieuw-Vossemeer maakte het mogelijk dat alle kinderen konden smikkelen en smullen van de lekkernijen die hij had meegebracht.

Om niet direct met een volle maag de sportmiddag te gaan hoeven hervatten, zorgden vooral de dames ervoor dat de kinderen werden getrakteerd op een leuk uurtje entertainment.

Met goed getrainde lachspieren, misschien wel een gewonnen prijsje en een inmiddels aardig verteerde lunch mochten de deelnemers de dag gaan volmaken met een voetbalprestatiedag. Eenieder mocht zijn/haar vaardigheden gaan tonen in de pannakooi, op de 50 meter sprint, bij het hardste schot, op het gatendoel, in de een-tegen-een partijtjes en bij de inworp. Voor de meest vaardige kinderen waren er ook nog leuke prijzen.

Zo hebben de Ronaldo's, Messi's en Ibrahimovices van NVS en hun eventueel toekomstige teamgenootjes mogen genieten van een schitterende voetbaldag. Ze staan dan ook te popelen om het balletjes weer te gaan laten rollen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief