Van links naar rechts Cor Dogge, Jack de Mooij, Karel van de Branden en Janus Dam.
Van links naar rechts Cor Dogge, Jack de Mooij, Karel van de Branden en Janus Dam.

Biljartteam N.G.G. 4 naar Nederlands kampioenschap

  Sport

DE HEEN - Het vierde team van biljartvereniging Nooit Gewonnen Geven (N.G.G.) uit De Heen heeft zich geplaatst voor het Nederlands kampioenschap, dat op 23 juni plaatsvindt in Nieuwegein.


Na het behalen van het kampioenschap in de C 3 van KNBB district West Brabant, werd eerst in Bergen op Zoom gestreden om het districtskampioenschap. Daar eindigde N.G. G. 4 eerste met een klein verschil (0.15), gevolgd door Bellevue 13. Beide teams plaatsten zich daardoor voor de gewestelijke finale, die op 26 mei gespeeld werd in Waalwijk..

Deelnemende teams waren naast N.G.G. 4 en Bellevue 13 uit district West Brabant, D.O.T. (district Midden Brabant) en L.B.V.(district Zeeland). Ook hier werd het een spannend gebeuren. N.G.G. 4 wist met hetzelfde aantal punten als L.B.V., maar met een beter teampercentage, ook hier de eerste plaats in de wacht te slepen.

Het team bestaande uit teamleider Jack de Mooij, Janus Dam, Cor Dogge en Karel van de Branden, kan zich hierdoor nu voor gaan bereiden op het Nederlands kampioenschap 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief