Foto: Addo Sprangers

Bijeenkomst over eigen woning realiseren in Steenbergen

  Algemeen,Nieuws

STEENBERGEN - In de gemeente Steenbergen liggen er volop kansen voor zelfbouw of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Tijdens de informatieavond in het Steenbergse gemeentehuis komende maand kunnen belangstellenden zich uitgebreid laten voorlichten.


Wanneer woont u in uw droomwoning en omgeving? Het is een vraag die iedereen anders zal beantwoorden. Want wat past er bij uw leefsituatie, hoe toekomstbestendig zou een woning moeten zijn en wat past er bij uw budget? Kiest u dan voor een speciale locatie, voor het ontwikkelen van bestaande bouw of juist voor nieuwbouw met een specifieke architectuur? En hoe belangrijk is duurzaam en ecologisch wonen voor u?

Voordelen

Het realiseren van deze dromen is vaak dichterbij dan u zelf denkt. Ook in de gemeente Steenbergen zijn er veel mogelijkheden en liggen er kansen voor zelfbouw of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dit heeft veel voordelen want je hebt alle vrijheid, het is betaalbaar, zorgt voor een leuke buurt en is goed voor uzelf en uw omgeving.

Mogelijkheden

Op maandag 4 november houden Platform Droomwonen Brabant en de Gemeente Steenbergen een informatieavond om samen met inwoners te bekijken wat de mogelijkheden zijn, en wie er mogelijk interesse hebben om een dergelijk project te starten in Steenbergen. Op deze avond wordt uitgebreid voorlichting gegeven over de mogelijkheden van een zelf te realiseren woning in Steenbergen en het proces dat bij een dergelijke ontwikkeling wordt gevolgd. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis op het adres Buiten de Veste 1 in Steenbergen en begin tom 19.00 uur. De inloop is vanaf 18.45 uur. Aanmelden kan via www.droomwonenbrabant.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES