Afbeelding

Zondag open dag Familiekamer van Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Algemeen

STEENBERGEN - Vanaf januari heeft uitvaartzorg Nuiten Gro en een familiekamer aan de Seringenlaan 168 in Steenbergen. Met de sloop van verpleeghuis Lindenburgh raakten zij hun afscheidskamer kwijt. Op deze nieuwe plaats, waar Anita Nuiten ook is gaan wonen, is in het praktijkdeel een sfeervolle familiekamer gemaakt.

Een familiekamer is een huiselijk ingerichte kamer waar een overledene wordt opgebaard. De familie kan ieder moment bij hun dierbare zijn, hoe lang ze dat ook willen. Zij bepalen zelf hun bezoekmomenten omdat ze een eigen sleutel krijgen. "Wij merken dat er steeds meer behoefte is aan afscheid nemen in een persoonlijke omgeving, zoals bijvoorbeeld thuis. Maar als dit niet kan, is een familiekamer een heel goed alternatief met veel privacy" vertelt Anita Nuiten. "Plaats gerust foto's, schilderijen of bloemen, en speel je eigen muziek, maak het eigen" vult Mieke Oolders aan.

Familiekamer De familiekamer is voorzien van alle gemakken met comfortabele stoelen, een geluidsinstallatie en wifi. Er is een keukentje voor koffie, thee en frisdrank. De familiekamer heeft een eigen voordeur aan de Oudlandsestraat, entree met zithoek en een eigen verzorgruimte. Als familie mee wil helpen met de laatste verzorging is dat allemaal mogelijk.

Informatie Wilt u meer weten over de familiekamer of een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom tijdens de Open Dag op zondag 21 mei tussen 11.00 en 15.00 uur. Anita en Mieke verwelkomen u met koffie en iets lekkers, en geven graag een rondleiding!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief