Logo internetbode.nl/steenbergen

Uitgebreide lunchkaart en smakelijke acties bij Cafetaria Loek Jansen Steenbergen

STEENBERGEN – Ze zijn terug van weggeweest. Zo’n 28 jaar hebben ze Steenbergenaren laten smullen van hun specialiteiten bij Kota Radja en ze gingen even Steenbergen uit naar Rotterdam. Maar ze keerden terug, willen de mensen in Steenbergen niet missen en willen hen vooral van dienst blijven zijn met hun lekkernijen. Dochter Hanjing Li (27) en zonen Hanrong Li (32) en Hanwu Li (30) bemannen Cafetaria Loek Jansen Steenbergen met uitgebreide mogelijkheden en nieuwe acties op hun speciale Facebookpagina.


Cafetaria Loek Jansen Steenbergen is niet zomaar een cafetaria. Buiten een standaard vers gebakken frietje met mayonaise zijn er talloze smakelijke gerechten te verkrijgen. Het horecagebeuren zit de familie in hun bloed. Mensen laten genieten van hun klaargemaakte gerechten is hun passie. Li: “Mijn ouders zijn gestopt vanwege pensionering. We willen graag iedereen bedanken voor al die mooie jaren. Ik heb samen met mijn broers deze zaak overgenomen. We hebben altijd van de horeca gehouden. Het zijn vriendelijke mensen in Steenbergen, we zijn een hechte familie en die band willen we niet missen.”

Uitbreidingen Cafetaria Loek Jansen Steenbergen is door hen in een nieuw jasje gestoken. In maart 2017 komt er een nieuwe menukaart waarop zelfs glutenvrije en vegetarische opties worden vermeld. De bestaande menukaart wordt aangevuld met een nieuw assortiment burgers, fried chicken, een uitgebreide lunchkaart met uitsmijters, tosti’s, luxe broodjes en meer. Kortom alles om de klanten te verwennen van een gewone snack naar een luxe samenstelling met een aantrekkelijke prijs.

Facebookpagina Veel nieuwe concepten dus. Zo ook wekelijks en maandelijks wisselende acties voor de lunch, snack of avondeten. Men kan het afhalen, maar men kan ook in het restaurant genieten van een snelle hap tot een uitgebreidere maaltijd. Acties worden aangekondigd op de Facebookpagina “Cafetaria Loek Jansen Steenbergen”. Die acties bestaan bijvoorbeeld uit schoteldagen, familiepakketten, lunchdeals en met carnaval een kroket of een frikandel voor één euro. Li : “Op de Facebookpagina gaan we ook like en win acties houden om mensen kennis te laten maken met onze nieuwe menukaart en verse frieten.”

Vertrouwd Het vertrouwde concept blijft gehandhaafd, maar dan uitgebreider. “Net als afgelopen jaar hebben wij in de zomer weer een groot terras met aanvullend een borrelkaart en er kunnen bij ons ook kinderfeestjes worden gehouden met kleine cadeautjes”, laat Li weten. Om mensen nog meer bekend te maken met Cafetaria Loek Jansen Steenbergen worden er komende weken folders verspreid. “Let dus goed op uw brievenbus en like onze Facebookpagina.” En of het Chinese eet gedeelte helemaal weg is? “Nee, ik mag verklappen dat we de babi pangang terug laten komen. Iemand kan bij ons ook een frietje babi pangang komen eten met de smaak die ze van ons gewend zijn.” Het ruime assortiment met de uitgebreide lunchkaart zorgen voor een heerlijk ontspannen moment in de haven van Steenbergen. Om van de acties te kunnen genieten wordt eenieder opgeroepen de Facebookpagina van “Cafetaria Loek Jansen Steenbergen” te liken. Zo hoeft niemand iets te missen en kan er zelfs nog eens wat gewonnen worden.

Facebookpagina “Cafetaria Loek Jansen Steenbergen” - 0167-500115 – Kade 11 – 4651 BS - Steenbergen

BIJDRAGE CLAUDIA KOOLEFOTOSERIESVacatures

Diverse vacatures

Bergen op Zoom

Chauffeur

Etten-Leur

Interieurverzorg(st)er

Werkendam

Diverse

Gennep / Nijmegen

rij-instructeur

regio Breda-Bergen op Zoom-Etten leur-Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief