Afbeelding

SNS Bank bedient klanten opnieuw op haar wenken in Steenbergen

Bedrijvig Nieuws

STEENBERGEN – Het is tegen de draad van andere banken in dat er een nieuwe bankvestiging wordt geopend. Waar het beeld van banken verdwijnt in een straat in de meeste kleine kernen binnen Nederland, daar verschijnt een nieuwe SNS Bank aan de Blauwstraat 83 in Steenbergen. Jongeren en ouderen kunnen weer als vanouds bij een bankfiliaal binnenlopen in een wat kleinere plaats. Bankdirecteur Edwin van Beers is optimistisch. In het hart van Steenbergen staat hij en zijn personeel klaar om mensen van dienst zijn over verschillende zaken die net het verschil maken.

DOOR CLAUDIA KOOLE

Het verschil zit ‘m niet in gewoon een bank zijn met een mooi pand aan de Blauwstraat te Steenbergen. Edwin van Beers, bankdirecteur SNS Bank Bergen op Zoom en Steenbergen: “Mensen krijgen bij ons ook rente op hun betaalrekening, buiten de rente die ze krijgen bij een spaarrekening.” Na ruim 25 jaar financiële dienstverlening weet hij waarover hij praat. Hij en zijn medewerkers zien Steenbergenaren en mensen uit andere kernen graag binnenkomen. De drempel moet laag gehouden worden. Van Beers: “We willen het simpel houden. Zeer toegankelijk, persoonlijk, betrokken en dichtbij.”

Hypotheekaanbod Het is een duidelijke quote die het nieuwe bankfiliaal hoog houdt. “De opening in Steenbergen is een volgende stap na vijf jaar in Bergen op Zoom te zitten”, laat een enthousiaste Van Beers weten. Voor (potentiële) klanten wordt er nog een speciale klantendag gehouden in Steenbergen om de opening te vieren. Maar er zijn nog meer feestredenen. Want wat SNS Bank nog meer onderscheidt van andere banken, is dat er een hypotheekaanbod van meerdere geldverstrekkers kan worden voorgelegd. Zo heeft deze bank een grote keuze voor een grote doelgroep mensen van jong tot oud. Dat is heel belangrijk in deze tijd en op de woningmarkt.

Openingstijden Het mag dan lijken dat er niet overal een pinautomaat van SNS Bank te vinden is aan een buitenmuur, vandaag de dag kan er bij elke willekeurige geldautomaat geld uit de muur worden gehaald met een maximum tot €2.500 afhankelijk van de pasinstelling en de limiet, eveneens met een SNS pas. Daarbij kan er in elke HEMA vestiging gepind worden. Ook in HEMA Steenbergen. Het is een positief beeld dat er in de Blauwstraat van Steenbergen een groot gat is gevuld met het nieuwe bankfiliaal. Van Beers: “Mensen moeten hier binnen kunnen lopen wanneer ze willen voor hypotheek, sparen, betalen, verzekering, vermogen en pensioen. We zijn zes dagen per week open. Dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur. Maandag van 12.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.”

Gratis betaalrekening Op vrijdag 15 januari 2016 vindt de officiële opening plaats en op zaterdag 16 januari 2016 is er de klantendag waarbij een extra cadeau wordt aangeboden: elke nieuwe klant krijgt 1 jaar gratis een betaalrekening. Deze actie zal tot 1 maart 2016 lopen. Wie het nieuwe pand wil bewonderen in het hart van Steenbergen en de dienstverlening wil proeven, wordt uitgenodigd te komen. Edwin van Beers: “We willen dat mensen komen kijken, wie we zijn en wat we doen.” Alle medewerkers, drie in Steenbergen en vijf in Bergen op Zoom, zijn ambitieus om mensen wegwijs te maken in de financiële wereld anno 2015.

SNS Bank Steenbergen, Blauwstraat 83, 4651 GB, Steenbergen, www.sns.nl

Bankdirecteur Edwin van Beers heeft veel know-how in huis op het gebied van financiële dienstverlening. FOTO CLAUDIA KOOLE



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief