Zinvol en plezierig bezig zijn

algemeen

STEENBERGEN - Als u zich vrijwillig inzet bij een vereniging of organisatie, ontmoet u nieuwe mensen en breidt u uw netwerk uit.

Een ander voordeel van vrijwilligerswerk is dat u uw kennis en vaardigheden vergroot. En als u niet weet welk werk goed bij u past, dan kunt u dit met een vrijwilligersbaan uitproberen. Daarnaast is vrijwilligerswerk zinvol en geeft het u positieve energie. Misschien zit er bij onderstaande vacatures wel een leuke vrijwilligersjob voor u bij!

Werken met keramiek

Pauwer Activiteitencentrum Bergen op Zoom zoekt twee vrijwilligers om begeleiding te geven bij de activiteit keramiek. Pauwer biedt zorg op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of met niet-aangeboren hersenletsel. De ondersteuning is zowel cliënt- als activiteit gericht. Er wordt gewerkt in opdracht van klanten binnen de mogelijkheden van de cliënt. De werkzaamheden zijn echt ondersteunend omdat er gewerkt wordt aan een zelfstandig draaiende activiteit. Heb je interesse? Reageer dan op deze oproep!

Voorzitter

Huurdersbelangenvereniging SRW zoekt een voorzitter! Voor deze functie is enige kennis van volkshuisvesting nodig, waarvoor scholing van de Nederlandse Woonbond een oplossing is. Na een gedegen inwerkperiode moet je in staat zijn deze actieve huurdersbelangenvereniging te leiden en met Stadlander te kunnen praten/onderhandelen over allerlei huurzaken. Als je een interesse hebt, neem dan contact op!

Bestuursleden

Stichting Belangen Carnavalsbouwclubs Steenbergen is op zoek naar een voorzitter, secretaris en penningmeester voor de overkoepelende organisatie van bouwclubs. Het is een nieuw opgerichte stichting, met het doel dat de bouwclubs samen kunnen werken met bijvoorbeeld aankoop van materialen en gereedschap. Draag je het carnaval in Steenbergen een warm hart toe? Meld je dan aan!

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wilt u alle vacatures zien? Kijk op www.vipsteenbergen.nl of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Schikt deze tijd niet?

Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor u vrij!

VIP Steenbergen, Kromme Elleboog 9, 4651 BG Steenbergen, (0167) 560382 / info@vipsteenbergen.nl /

www.vipsteenbergen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief