SBL helpt Bivak groot uit de brand

algemeen

LEPELSTRAAT - Sinds dit jaar is er een belangrijke inkomstenbron van Sociaal Kultureel Werk (SKW) Lepelstraat weggevallen, namelijk de subsidie van onder andere de Gemeente Bergen op Zoom. Dit betekent ook dat SKW niet meer het tekort in de begroting van Bivak Groot kan aanvullen.

In Stichting Braderie Lepelstraat (SBL) heeft Bivak groot voor 2014 zijn redder gevonden. Door de subsidie die zij beschikbaar stellen is het mogelijk om de aanbetaling voor het scoutinggebouw te doen en kunnen de voorbereidingen voor Bivak 2014 verder gaan. Om Bivak Groot jaarlijks terug te laten keren zullen we echter meer financiële ondersteuning nodig hebben.

De doelstelling van Bivak Groot is om de jeugd van 12 t/m 16 jaar uit Lepelstraat en omgeving een week vol stoere en sportieve activiteiten en veel gezelligheid en plezier aan te bieden. Wij hopen dat er net als vorig jaar weer voldoende jongeren zich inschrijven. De Bivak week is van zaterdag 16 augustus t/m vrijdag 22 augustus. Dit jaar gaan we naar een nieuwe locatie, we gaan naar Slot Maelstede in Kapelle.

Deze week bruist weer van verschillende activiteiten zoals; puzzelfietstocht, theater, zelf film maken, competitiespelen, zwemdag, dropping, een kampvuur en natuurlijk als vanouds de survivaldag. Ook mogen de jongeren zelf invulling geven aan bepaalde dagdelen van deze week. Voor een impressie van deze week kun je een bezoek brengen aan de fotopagina van www.skwlepelstraat.nl of de facebookpagina van Bivak Groot (www.facebook.com/BivakGroot).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief