Afbeelding
Foto: VV Prinsenland

Inzamelingsactie voor ouders van overleden Duncan

Door: Remko Vermunt Algemeen

DINTELOORD - Op de website doneeractie.nl is een inzamelingsactie gestart om geld in te zamelen voor de ouders van de in november overleden Duncan van der Goot.

De twaalfjarige Duncan van der Goot uit Dinteloord had een extreem zeldzame vorm van kanker. Eind 2017 is hij na een ziekbed van ruim een jaar overleden, waarna zijn ouders afscheid moesten nemen van hun enige zoon. De uitvaart heeft uiteindelijk voor een fikse rekening gezorgd. Denk bijvoorbeeld aan catering voor 800 personen, huur van een aggregaat om de kerk te verwarmen en de huur van mobiele toiletten.

De initiatiefnemer van de doneeractie wil nu geld inzamelen zodat de ouders van Duncan zonder financiële zorgen hun verdriet kunnen verwerken. "Wij kunnen helaas hun emotionele pijn niet wegnemen maar het zou zo mooi zijn als we in ieder geval de financiële pijn kunnen verlichten." Doneren kan via de website. Het doel is om 20.000 euro op te halen. De actie is donderdag 4 januari begonnen en inmiddels staat de teller al op bijna vijfduizend euro.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief