Afbeelding

Beroepenbeurs bij Steenspil op 20 februari

Door: Janny Mathijssen algemeen

HALSTEREN - Er staat weer een Beroepenbeurs bij Steenspil, Steenspil 46, 4661 TZ in Halsteren, voor de deur, namelijk op dinsdag 20 februari van 18.45 tot 19.50 uur. Deze avond is bedoeld voor leerlingen en ouders uit klas 2 en 3. Leerlingen uit klas 2 gaan zich voorbereiden op hun profielkeuze en klas 3 gaat zich oriënteren op hun opleidingskeuze.

Per leerroute die wij op school aanbieden, vertegenwoordigen verschillende bedrijven (Ricoh Nederland, Mepavex, Stichting Vakopleiding Metaal, Prisma/Zorg, Politie, Eco-Point, Bouwmensen ZWN, Procesindustrie ZWH, AGEL adviseurs en de Luchtmacht) beroepen die hun bedrijf in huis heeft. Zij vertellen over de leuke en minder leuke kanten van de beroepen en over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Tijdens de beroepenbeurs kunnen leerlingen drie bijeenkomsten bijwonen van drie verschillende bedrijven.
Steenspil vindt het erg belangrijk dat leerlingen zich zo goed mogelijk oriënteren op een vervolgopleiding en op de arbeidsmarkt. Dit doen ze door leerlingen de kans te geven zoveel mogelijk informatie te vergaren en te ervaren wat bij je talenten en kwaliteiten past.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief