Afbeelding

Nieuw in Steenbergen: Hand- Pols & Orofaciaal fysiotherapie

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

STEENBERGEN - Op 16 mei 2017 zijn wij, Jurgen Hanssens en Pieter Piessens, gestart met een praktijk voor handtherapie en orofaciaal (kaak) therapie en hebben onze intrek genomen binnen de muren van BIB-verloskundigen met het adres; Kade 6, te Steenbergen. De hoofdlocatie van onze praktijk is gelegen in Halsteren. We hebben juist in Steenbergen een praktijk (dependance) gevestigd, omdat er vraag is naar deze specifieke disciplines in de omgeving van Steenbergen. Iedereen woonachtig in de gemeente Steenbergen,en eiland Tholen,is dus van harte welkom.

Wie zijn wij?
Jurgen Hanssens is fysio,manueel en orofaciaal therapeut, tevens heeft Jurgen zich gespecialiseerd in Dry Needling en schouderklachten.
Pieter Piessens is fysio,manueel en handtherapeut. Tevens heeft Pieter zich gespecialiseerd in Medische Trainingstherapie, Fysiotherapie bij Musici en Dansers en, als verlengstuk van de hand en pols, de Elleboog.
 

De orofaciaal fysiotherapeut helpt u bij klachten aan spieren en gewichten in het hoofd- halsgebied of kauwstelsel. De orofaciaal fysiotherapeut werkt samen met de huisarts, tandarts, orthodontist, KNO arts en kaakchirurg. Hij is deskundig bij problemen zoals kaakpijn, klemmen en tandenknarsen, pijn in gelaat, hoofd of hals, hoofdpijn, duizeligheid en aangezichtsverlamming.


Uw hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. Een schijnbaar klein letsel aan uw hand of onderarm grote gevolgen hebben voor uw dagelijks functioneren. Een handtherapeut kan helpen bij overbelasting, sportblessures, breuken, kneuzingen, slijtage van gewrichten, De handtherapeut helpt tevens met uw herstel na een operatie. Hiervoor werken we nauw samen met Bravis Ziekenhuis, orthopeden en andere medische specialisten, huisartsen en ergotherapie
Via de website www.handtherapiewestbrabant.nl kunt u meer informatie vinden over verschillende klachten en onze samenwerking.
U kunt zonder verwijzing een afspraak maken.

Wanneer aanwezig?
Dinsdagochtend: Jurgen Hanssens -  Pieter Piessens; 08.00-12.00 uur.
Dinsdagmiddag: 13.00-17.00 uur.
Vrijdagmorgen: Pieter Piessens; 08.00-12.00 uur.

Praktijk voor fysio en manuele therapie Piessens
Dorpsstraat 37 4661 HM Halsteren, 0164-684044, pp.fysio@xs4all.nl
Kade 6 4651 BS Steenbergen, pp.fysio@xs4all



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief