Kick-Off dag bij VV Steenbergen

Sport en vereniging

STEENBERGEN - Voetbalvereniging Steenbergen trapt op zondag 27 augustus het nieuwe voetbalseizoen af met de traditionele Kick Off dag.

Tijdens deze dag zijn alle teams aanwezig op het sportpark aan de Seringenlaan, gaan alle spelers op de foto en staan er diverse voetbalactiviteiten op het programma voor de jeugdteams. Daarnaast treedt het tweede zondagelftal om 14.00 uur aan tegen SC Feyenoord 3.

Vanaf 10.00 uur starten de eerste teams. Zij gaan eerst op de foto voor de Voetbalplaatjesactie met als uiteindelijk doel: een mooi fotoboek van VV Steenbergen.

Vanaf 21 oktober krijgen klanten bij Albert Heijn Achterberg bij de boodschappen voetbalplaatjes van spelers en vrijwilligers van VV Steenbergen. Klanten kunnen dus de gehele vereniging sparen: van het eerste elftal tot de jongste kabouters, het damesteam, de veteranen en de vrijwilligers van de vereniging. Per team komt er een aparte pagina in het fotoboek. Om deze actie mogelijk te maken gaat iedereen zondag 27 augustus dus op de foto.

De foto-actie is een belangrijk onderdeel van de Kick Off dag, maar er is natuurlijk meer. De jongste teams (JO7 t/m JO13) werken diverse spellen af tijdens een spellencircuit en zij gaan op het voetbalveld de strijd aan tegen hun ouders. De oudere teams (JO15 t/m JO19) spelen na hun fotosessie voetvolley-partijtjes.

Het belooft kortom een mooie dag te worden op het sportpark aan de Seringenlaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief