Afbeelding

Familie Goof remt doneeractie voor rolstoelfiets af

Door: Remko Vermunt Algemeen

DINTELOORD - De doneeractie die DJ Mike (Michael van der Hoeven) uit Dinteloord heeft opgezet om geld in te zamelen voor de onlangs aangereden Goof Feijtel wordt afgeremd door de familie. Een nichtje van Goof laat via Facebook weten dat niets met hen is overlegd. "Een heel lief gebaar! Alleen weten wij helemaal niet of Goof überhaupt in een rolstoel kan komen. Alles is op dit moment heel onzeker."

De 55-jarige Goof Feijtel reed in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 april op zijn elektrische driewielfiets toen hij werd aangereden. Omstanders vonden Goof pas een paar uur na de aanrijding. De hulpdiensten werden toen meteen gebeld en Goof werd naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Inmiddels is hij overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom, maar hij is ernstig gewond geraakt. "Als we soms denken dat het wat beter gaat krijgt hij er weer een complicatie boven op", aldus nichtje Wendy Botermans op Facebook.

DJ Mike is een goede bekende van Goof en hij voelde de drang om actie te ondernemen. "Fietsen is zijn lust en zijn leven", stelt de Dinteloorder.  "Opeens had ik een idee. We gaan geld inzamelen voor Goof om een rolstoelfiets te kunnen kopen." Daarom startte de dj een doneeractie, zodat er nog voor de zomer een rolstoelfiets gekocht kan worden voor Goof. De actie is goed bedoeld en inmiddels is al meer dan 250 euro opgehaald. Toch remt Wendy Botermans de actie een beetje af. "Dit gaat een verschrikkelijk lang proces worden voor Goof. We moeten eerst maar eens afwachten wanneer Goof kan gaan revalideren en wat ze voor hem kunnen betekenen."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief