pand Bauwstraat met kunstetalages
pand Bauwstraat met kunstetalages Foto: Jan Flinkenflögel

Nieuwe locatie Kunstforum in Steenbergen

Door: Sandra Broosus Algemeen

STEENBERGEN - Kunstforum Steenbergen heeft een prachtige nieuwe locatie voor kunstetalages gevonden in het leegstaande pand Blauwstraat 26. Het kunstforum heeft er in een klap 5 etalages bij! En daar zijn ze blij mee.

De primeur om hier een prachtige kunstexpositie te houden is aan enkele leden van fotoclub Brabantse Wal. Vier van de leden van deze fotoclub staan garant voor een mooi stukje “kijkdoos” beleving van kunstforum Steenbergen. Ik stel de heren aan u voor.

Coen Ossenblok, allround fotograaf met voorliefde voor straatfotografie, landschapsfotografie en urbex. Coen weet van zijn foto’s prijswinnende producten te maken. vele prijzen vielen hem al ten deel.

Jan Stout, allround fotograaf met een bijzondere liefde voor technische fotografie. Met ingenieuze installaties maakt hij foto’s van vallende druppels, zeepbellen etc. ook Jan heeft vele prijzen op zijn naam staan.

Twan Konings, allround fotograaf, maar bijzonder gespecialiseerd in foto’s van dieren. Nog niet zo lang lid van fotoclub Brabantse wal, maar doet nu al van zich spreken.

Jan Flinkenflögel probeert met zijn fotografie een verhaal te vertellen. Het gevolg is dat niet de foto een prijswinnend eindproduct hoeft te zijn, maar materiaal waarmee hij zijn verhaal maakt.

Alle vier zijn lid van de Fotoclub de Brabantse Wal, een tamelijk jonge club die zich er op toelegt het niveau van de leden te verbeteren door leren van elkaar, regelmatig maken van foto-uitstapjes en lezingen door beroepsfotografen. Ons doel is om fotoliefhebbers van elk niveau de mogelijkheid te geven de zeer vele aspecten van de fotografie te ontdekken, hun vaardigheid te vergroten maar vooral om meer plezier te krijgen in hun fotografie.

www.fotoclubbrabantsewal.nl

Zeer de moeite waard om de etalage expositie de komende tijd eens te gaan bezichtigen. Blauwstraat 26, Steenbergen. Te zien tot 4 november. www.kunstforum.nu



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief