Imke Mulders van de Dorpsraad Kruisland en Ad Huijsmans van de H.Georgiuskerk doen een inmeting op de plaats waar de sculptuur komt te staan.
Imke Mulders van de Dorpsraad Kruisland en Ad Huijsmans van de H.Georgiuskerk doen een inmeting op de plaats waar de sculptuur komt te staan. Foto: Marly Mulders

Opnieuw donatie voor Cultuurproject Sint Jorispad in Kruisland

Door: Peter Houtepen Algemeen

KRUISLAND - De werkgroep van het Cultuurproject Sint Jorispad is wederom verheugd. Van het DELA Goededoelenfonds ontvangen ze een donatie van 1.000 euro voor het nieuwe Sint Jorispad in Kruisland waaraan de komende maanden zal worden gewerkt.

Het bedrag is verstrekt om participatie met mensen met een beperking mogelijk te maken. Het is voornaam om niet één mens in de samenleving uit te sluiten om op en bij het Sint Jorispad actief, en met een eigen bijdrage, deel te nemen aan bijeenkomsten, wandelingen, workshops of andere activiteiten die er worden georganiseerd vanuit de waarden moed, dapperheid en overwinning.

Eerder ontving de werkgroep co-financiering van de gemeente Steenbergen, het Coöperatiefonds Rabobank en het Buurtcultuurfonds Stadlander. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief