Team Autoschade van Gils.
Team Autoschade van Gils. Foto: onbekend, maar rechtenvrij

Ontknoping Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal

Sport en vereniging

STEENBERGEN - Komende donderdag en vrijdag staat de ontknoping van het Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal op het programma op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan.

In de 3e divisie is de winnaar al bekend: hier pakt De Jong Sportkleding de titel en zij gaan vrijdag om 19.00u proberen hun ongeslagen status te behouden in de laatste wedstrijd, tegen Marina Bar.

In de 2e divisie strijden op donderdag om 20.00u Verbeek Boomkwekerijen en Eetcafé 't Goeleven in een directe strijd om de schaal. Eerstgenoemde heeft de beste papieren, namelijk 3 punten voorsprong en een iets beter doelsaldo, maar wanneer Eetcafé 't Goeleven met 2 doelpunten verschil of meer zou winnen, pakt het de koppositie en dus titel over.

In de 1e divisie hebben oud-winnaars Senzomax en Autoschade van Gils nog kans, beide teams komen vrijdag in actie en voor Senzomax is een gelijkspel (om 20.00u tegen Stukadoorsbedrijf Verwijs) nodig om zich zeker te stellen van de schaal (12 punten uit 4 duels), Autoschade van Gils moet hopen op een misstap en zelf aansluitend om 21.00u van Sportparkuitje.nl winnen.

Om 22.15u zal de prijsuitreiking plaats vinden in de kantine van VV Steenbergen, waarna DJ Bryan de avond feestelijk zal omlijsten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief