Jan van Velde.
Jan van Velde.

Nieuwe etalage expositie van Kunstforum Steenbergen

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

STEENBERGEN - Op een prachtige nieuwe locatie, de voormalige winkel van Lake Side aan de Kaaistraat is vanaf vandaag een hele nieuwe kijkdoos expositie te zien van Kunstforum Steenbergen.

De exposant stelt zich aan U voor:

Jan van Velde, 22-07-1954 Geboren in Anna-Jacoba Polder.Opgegroeid in het vlakke polderlandschap van het eiland St Philipsland, waar rust en de ruimte de basis hebben gelegd voor mijn interesse in natuur en muziek.

Later is daar het schilderen bij aangesloten. Kunstschilder Joop Mijsbergen uit Bergen op Zoom heeft mij de weg gewezen om mijn creativiteit vorm te kunnen geven Het schilderen op zich zie ik ook als een uiting van beleving en emotie. Schilderen doe je niet……dat beleef je. Aquarel vind ik nog steeds een uitdaging. Mijn onderwerpen zijn divers van stilleven tot landschap.

Mijn huidige woonplaats is Nieuw Vossemeer waar ik me heel erg thuis voel. Uitkijkend over het landschap bij ons huis voel ik me gelukkig door de rust die het uitstraalt.

Naast mijn nu afgesloten werk bij post Nl ben ik ook nog werkzaam als klassiek homeopaat in mijn eigen praktijk.

Ook door mijn muzikale interesse heb ik de mogelijkheid mijn gedachten om te zetten in klank en woord.

Mijn ensemble de janvandeveldegroep en als duo met zangeres Martine Westenbroek zijn hier een voorbeeld van. Tevens heeft fotografie ook mijn ruime belangstelling.

Voor informatie: mail jan.velde.5@planet.nl of bel 0167-503104.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief