Afbeelding
Foto: Shutterstock

Nieuwe bestrating voor fietspad en trottoir Wipstraat en Kapelaan Kockstraat

Door: Peter Houtepen Algemeen

STEENBERGEN - Op maandag 19 augustus wordt gestart met het opnieuw bestraten van het fietspad en het trottoir van de Wipstraat en de Kapelaan Kockstraat in Steenbergen. Begin juli zijn al de wegwerkzaamheden aan de rijbaan uitgevoerd. 

Maandag wordt eerst begonnen met het openbreken van de oude bestrating van het fietspad en het trottoir. Het werk wordt verricht door A&M Infra bv. Verwacht wordt de werkzaamheden op 27 september afgerond zijn, maar dat is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het verkeer op de rijbaan kan via één strook de straat passeren. Fietsers en voetgangers worden naar het fietspad of trottoir aan de andere zijde van de weg geleid. Aan de kant van de Welberg worden parkeervakken aangelegd. Hiervoor wordt gedurende de werkzaamheden één rijstrook afgesloten worden. Het verkeer wordt dan geregeld met tijdelijke stoplichten

De toegangswegen naar de tennisvereniging, het fitnesscentrum en het zwembad zal een aantal ochtenden van 6.30 uur tot 9.00 uur afgesloten zijn. De werkzaamheden aldaar worden vroeg in de ochtend uitgevoerd om de overlast van de bezoekers tot een minimum te beperken. Deze afsluitingen worden minimaal één week van te voren met borden aangegeven.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief