Logo internetbode.nl/steenbergen

Gratis kennismakingslessen bij Akkermans Golf

  Bedrijvig Nieuws

DE HEEN - De Nationale Open Golfdagen vinden dit jaar plaats op zaterdag 8 april en zondag 9 april. Tijdens deze dag openen vele golfbanen door heel Nederland hun deuren voor iedereen die interesse heeft in golf.


Ook Akkermans Golf, Heense Molenweg 23 in De Heen, verzorgt een leuke dag voor jong en oud, onervaren golfers of golfers die al een tijdje niet op de baan zijn geweest. Kortom, iedereen die interesse heeft in golf en overweegt zich aan te sluiten bij de inmiddels 400.000 golfers die Nederland telt. Een elitesport is het al lang niet meer!

Kennismakingslessen Tussen 12.00 uur en 17.00 uur is iedereen welkom om deel te nemen aan gratis kennismakingslessen. Ook kunnen bezoekers onder begeleiding een ronde over de toegankelijke 9 holes par 3 golfbaan lopen en ter afsluiting van de les een aantal holes spelen op de baan. Golfen kun je natuurlijk in je eentje of met zijn tweeën doen, maar samen in verenigingsverband is natuurlijk veel gezelliger en motiveert. Golfvereniging De Heensche geeft daarom informatie over wat zij de golfer te bieden heeft. Aanmelden voor de Akkermans Golf Open Dagen is niet nodig.

Akkermans Leisure & Golf, Heense Molenweg 23, 4655 TB De Heen

FOTO: De korte baan van Akkermans, toegankelijk en niet tijdrovend.FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief