Schaatsen op de ijsbaan op de Grote Markt.
Schaatsen op de ijsbaan op de Grote Markt.

Betoverend Breda: Schaatsen bij kaarslicht, Stille disco en Frozen

Bedrijvig Nieuws

(advertorial) - In het sfeervol verlichte centrum van Breda is Betoverend Breda nu twee weken onderweg. Careltje vertelt op de Grote Markt zijn verhaal, terwijl boven zijn hoofd de schaatsers genieten van de speciaal aangelegde ijsvloer en evenementen. Nog tot 6 januari is er van alles te doen. We lichten nog een aantal bijzondere evenementen eruit.


Stille disco
Tijdens Betoverend Breda speelt muziek een grote rol. Voor jong en voor oud. Een leuk evenement is de Silent Disco 0.0 in Hotel Nassau op 28 december. Het RGB 0.0 is een 100% Silent Disco feest, speciaal voor 14 t/m 17-jarigen. Tijdens deze silent disco nemen drie dj teams het tegelijk tegen elkaar op. Team Rood, team Groen en Team Blauw. Met je koptelefoon schakel jenaar je favoriete team/hitje!

Schaatsen
Schaatsen op de Grote Markt is natuurlijk sowieso al bijzonder. Maar tijdens deze eerste editie van Betoverend Breda is het extra speciaal op verschillende momenten. Wat dacht je van de 80’s Disco party op zaterdag 29 december van 20.30 tot 23.00 uur? Of het senioren schaatsen op Oudjaarsdag tussen 9.00 en 12.00 uur? Wie gek is van de Disneyfilm Frozen kan op 2 januari tussen 9.00 en 12.00 uur zijn hart ophalen. Meer een avondmens? 2 januari kan er, zoals ook op elke andere avond, geschaatst worden tot 23.00 uur. Deze tweede dag van het jaar is het schaatsen bij kaarslicht tijdens de Hollandse Avond.

Check de ticketshop voor de kaartjes. De kaarten voor een van de bijzondere avondjes zijn inclusief de huur van de schaatsen en een drankje.  

Gek van Frozen?
Op 2 januari droom je nog één keer weg bij de de betoverende winterfilm. Trek je mooiste Anna, Elsa, Olaf of Rudolf kleren aan en kom om 10.30 uur naar Pathé Breda. Daar is dan al van alles te doen waaronder zelfs een Meet & Greet. Om 11.00 uur start de film en na afloop wandel je in 5 minuten met Elsa naar Golden Tulip Keyser Breda, om daar samen pannenkoeken te versieren en te eten. Vergeet niet een plekje te reserveren. Mail naar: sales@hotel-keyser.nl

Het complete programma van Betoverend Breda vind je op de website.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief