Harmonie Amicitia geeft nieuwjaarsconcert samen met damespopkoor
Harmonie Amicitia anno 2019.
Harmonie Amicitia anno 2019. (Foto: Johan Somers)

Harmonie Amicitia geeft nieuwjaarsconcert samen met damespopkoor

  Cultuur

STEENBERGEN - Zaterdag 11 januari om 20.00 organiseert Harmonie Amicitia uit Steenbergen in de Nederlands Hervormde Kerk haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Het concert wordt uitgevoerd in samenwerking met het damespopkoor Enjoy More Music.


Damespopkoor Enjoy More Music is het jongste onderdeel van muziekvereniging EMM uit Heerjansdam. Het koor bestaat sinds september 2009 en staat sinds kort onder leiding van dirigent Junior Huigen. De gezongen arrangementen werden door Junior zelf geschreven en daarmee onderscheidt dit koor zich van anderen. Het koor was eerder in 2015 al eens bij Amicitia te gast.

Reeks concerten

Het nieuwjaarsconcert staat in het teken van de aftrap van een reeks concerten uit een ambitieus programma. De grote uitdaging wordt een concert op 4 april in samenwerking met harmonie de Unie uit Fijnaart, fanfare Luctor at Emergo uit Zoutelande en popkoor Enjoy More Music uit Heerjansdam. Al deze orkesten en koor staan ook onder leiding van Junior Huigen. Dit concert heeft een thema, en wel het gehele muzikale repertoire uit alle 24 James Bond films, en heeft de naam 'Shaken not stirred' gekregen. Het is een initiatief van Junior Huigen, die ook tekende voor alle arrangementen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief