Wellicht doorbraak in zaak van vermiste Johan van der Heyden
Foto: Screenshot Opsporing Verzocht

Wellicht doorbraak in zaak van vermiste Johan van der Heyden

  Politie

NIEUW-VOSSEMEER - Het team dat de verdwijning onderzoekt van de vermiste loodgieter Johan van der Heyden heeft donderdag een gedeelte van het Schelde-Rijnkanaal laten onderzoeken. Daarbij is een speciekuip met beton gevonden.


Sinds de avond van zondag 2 juni 2019 is niets meer vernomen van Johan van der Heyden uit het Belgische Lint. De politie gaat ervan uit dat hij niet meer leeft. Ondanks zeven aanhoudingen is nog niet duidelijk wat er precies met Van der Heyden is gebeurd en is zijn lichaam nog altijd niet aangetroffen. 

Onlangs werd ook al in het Schelde-Rijnkanaal gezocht, maar er werd toen niets gevonden. Ook op ander plaatsen werd al tevergeefs naar hem gezocht. Vandaag was het wel raak. Er waren geruchten dat Van der Heyden in een beton zou zijn gegoten en in een speciekuip in het water gegooid. In het water werd donderdag om 15.00 uur inderdaad een speciekuip met beton aangetroffen. De kuip is uit het water gehaald en wordt zo snel mogelijk naar het NFI gebracht. Zij gaan de kuip en inhoud onderzoeken.

Het team hoopt zo snel mogelijk duidelijk te krijgen over de inhoud. De familie van Johan van der Heyden is op de hoogte gesteld van de vondst.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief