Drie D66 afdelingen verder onder de naam D66 Brabantse Wal

  Politiek

STEENBERGEN - De afdelingen van D66 Steenbergen, Woensdrecht en Bergen op Zoom hebben hun bestuurlijke krachten gebundeld en gaan verder onder één naam: D66 Brabantse Wal. 


De drie afzonderlijke gemeenteraadsfracties blijven ongewijzigd per gemeente hun eigen politieke koers varen. Alleen de naam van de Woensdrechtse raadsfractie wordt voor de duidelijkheid gewijzigd van D66 Zuidwesthoek in D66 Woensdrecht.

Van elke gemeente zijn twee leden afgevaardigd in het nieuwe bestuur om voldoende voeling te houden met de achterban en de drie politieke fracties. Voorzitter van het nieuwe bestuur van D66 Brabantse Wal is Koen Suijkerbuijk. Secretaris is Gert-Jan Heeren en penningmeester Gerhard Horstink. Volgens Koen Suijkerbuijk kan door de bestuurlijke fusie beter de achterban vertegenwoordigd worden en de politieke functies nog beter uitgeoefend worden.

Overigens was de voorbereiding voor de bestuurlijke fusie al enkele maanden bezig. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 begon een werkgroep er al mee.

 

Vacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief