Logo internetbode.nl/steenbergen

TCS wacht spannende laatste wedstrijd

  Sport en Vereniging


STEENBERGEN - Gekweld door blessures moest TCS in de voorlaatste tafeltenniswedstrijd een flinke teleurstelling incasseren. Met nog één wedstrijd te gaan konden de spelers de derde plaats niet vasthouden.

TCO'78 2 was in eigen huis veel sterker en nam de derde plaats over. Slechts een keer kreeg men een kans op een score. Dave van Broekhoven had toen wat pech en moest met 13-11 in de vijfde game het hoofd buigen. Alle overige sets gingen ruim verloren en met 10-0 verlies keerde men naar Steenbergen terug. In de laatste wedstrijd moet men het opnemen tegen koploper ODT 7 en dat belooft dus opnieuw een zware opgave te worden.

Precies andersom deden de dames het tegen TCO'78 5. Zonder al te veel moeite maakten ze er een 0-10 overwinning van. Slechts enkele keren kwamen de Ossendrechtse spelers tot een vierde game, maar dan was de winst elke keer duidelijk voor TCS 2. Voor hen staat er komend weekend niets meer op het spel. Hun tweede plaats geeft recht op een promotiewedstrijd en de uitslag tegen Belcrum 14 kan daar geen verandering meer in brengen.

Het programma voor het laatste competitieweekend ziet er als volgt uit:

Vrijdag 21 april 20.00u in 't Cromwiel

TCS 1-ODT 7

TCS 2-Belcrum 14FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief