Logo internetbode.nl/steenbergen

Sterk weekend voor TCS

  Sport en Vereniging

STEENBERGEN - Door een fraaie overwinning op TCO'78 2, dat als tweede geklasseerd stond, is TCS er in geslaagd om de derde plaats op de ranglijst te heroveren.

In de beginfase had men niet over geluk te klagen. Na een vlotte 1-0 voorsprong had men twee keer Vrouwe Fortuna nodig. En ze hielp, twee sets op rij werden met het kleinst mogelijke verschil gewonnen: 11-9 in de vijfde game. Daarna liep het even wat minder vlot al werd de voorsprong via het dubbelspel toch nog opgevoerd tot 4-0. Na een verliespunt volgde winst en moest men een tweede nederlaag incasseren. Maar na de stand 5-2 werd geen set meer afgestaan en was ook geen geluk meer nodig. De 8-2 overwinning zorgde voor een mooie sprong in het klassement.

Ook TCS 2 bleek goed op dreef. Hekkensluiter TCO'78 4 kreeg geen echte kansen.

De TCS dames stonden geen enkele set af, slechts een tweetal games werden verloren waarna men echter vlot toch nog de winst naar zich toetrok. Met 10-0 werd de volle winst binnen gehaald. Ook zij wonnen zodoende enkele plaatsen op de ranglijst.

Komend weekend krijgen beide team het moeilijker. Beide teams moeten het opnemen tegen de koploper, gezien de stand heeft alleen het tweede team een kans.

Programma

Vrijdag 10 maart 20.00 uur

ODT 7-TCS 1

Belcrum 14-TCS 2DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief