Lars in actie op de rugslag wat hem zijn 1e goud opleverde.
Lars in actie op de rugslag wat hem zijn 1e goud opleverde. (Foto: Erol Bulman)

Lars Bulman driemaal op hoogste podium

  Sport en Vereniging

STEENBERGEN - Zondag 4 maart zijn Steenbergse zwemmers Lars Bulman en Rinz van der Staal afgereisd naar Wachtebeke in België. Hier werd een langebaan wedstrijd gehouden, genaamd de Jose van den Berghe Trofee 2018.


Lars liet deze middag duidelijk zien dat hij in topvorm was. Hij had drie starts en zwom op alle afstanden sneller dan ooit. Zijn 100m rugslag resulteerde in 1.19.89, op de 100m schoolslag zette hij een tijd neer van 1.27.73 en op de 100m vlinderslag finishte Lars in 1.20.07. Deze scherpe tijden leverden hem bovendien drie gouden medailles op. Ook Rinz van der Staal kan tevreden terugkijken op deze wedstrijd. Hij moest het opnemen tegen jongens die ouder waren maar Rinz wist toch mooi tweemaal in de prijzen te vallen. Hij behaalde zilver op de 100m vrije slag (1.16.42) en brons op de 100m rugslag (1.25.65). Zijn 100m vlinderslag was goed voor een 5e plaats.

Mede dankzij teamgenoten Tinisha Cremers, Tessa Loos, Vincent Dermaux en Evy de Rot eindigde AquaDream als 7e, wat erg knap is met zo’n bescheiden groepje zwemmers.

 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief