Afbeelding

Reünie toernooi 40 jaar VoVerDi

Sport en vereniging

DINTELOORD - Volleybal Vereniging Dinteloord, kortweg VoVerDi, bestaat dit jaar 40 jaar.

En dat 40 jaar nog helemaal niet oud is, laat de levendige en actieve vereniging nog iedere woensdagavond zien in haar thuisbasis: Sporthal De Buitelstee. Naast de reguliere trainingen, competitiewedstrijden en interne toernooien, organiseert VoVerDi meerdere keren per jaar open toernooien voor jong en oud, zowel in de sporthal als (in de week voor de zomervakantie) op het zand. Veel van die toernooien gaan al jarenlang mee en kennen inmiddels vele trouwe deelnemers.

Omdat een feestje nooit alleen wordt gevierd, nodigt Voverdi alle leden en oud-leden van 18 jaar en ouder uit om aanwezig te zijn bij de viering van haar 40-jarig jubileum op zaterdag 9 december in sporthal De Buitelstee. Uiteraard zal dit feest met de nodige sportiviteit gepaard gaan. Na de ontvangst tussen 16.00 en 16.30 uur kan eenieder zich gereed maken voor het reünietoernooi, dat gespeeld zal worden tussen 17.00 en 19.00 uur. Na afloop van het toernooi staat er in het sportcafé een heerlijke en uitgebreide maaltijd klaar. Vanaf 20.30 uur barst het feest los en neemt DJ JAV u tot in de late uurtjes mee terug naar de jaren '70 en '80.

Het bestuur nodigt hierbij alle leden en oud-leden van harte uit om zich in te schrijven voor de jubileumactiviteiten van 9 december. Een gelegenheid bij uitstek om contact op te nemen met oud-teamgenoten en samen weer een balletje te slaan, herinneringen op te halen en gezellig bij te kletsen. Maar: individueel inschrijven is natuurlijk ook mogelijk. Ook als u niet (meer) kunt of wilt volleyballen, maar het wel gezellig vindt om ons 40-jarig jubileum mee te vieren, bent u natuurlijk van harte welkom.

Inschrijven kan tot en met 14 november via emailadres: 40jaar@voverdi.com. Geef daarbij duidelijk aan bij welke onderdelen u aanwezig zal zijn. Dus schroom niet en meld u zo snel mogelijk aan!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief