Afbeelding

Rinz haalt twee medailles bij jaargangfinale

Sport en vereniging

STEENBERGEN - De senioren sloten vorig weekend hun seizoen af in Amsterdam. Voor de minioren was dat dit weekend. In Dordrecht, Sportboulevard, werd de Speedo SportEmotion Jaargangfinale 2017.

De wedstrijd voor Nederlands 24 snelste zwemmers in de leeftijd van 8 tot en met 11 jaar. Namens Hieronymus strijden Daphne Vroege, Félinn van Lienden, Suzie Pellis, Dion Potters, Rinz van der Staal en Sven ten Hove voor topklasseringen! Er waren medailles voor Suzie (zij werd 4 keer 2de) en Rinz (2 keer derde).

Prestaties Steenbergse zwemmers

Rinz van de Staal zwom 5 persoonlijke records en hij wist naast zijn 2 3de plaatsen ook op de 4de plaats op de vrije slag en de 14de plaats op de schoolslag te eindigen.

De wedstrijd was ook de laatste wedstrijd voor de miniorencoach Wendy van den Bos. Ze gaat verhuizen naar midden Nederland. We zullen haar vast in een zwembad treffen. Bestuur en de zwemmers danken Wendy voor alle jaren dat ze bij Hieronymus actief is geweest.

Terwijl de minioren in Dordrecht zwommen was Tom Balsen Versteeg afgereisd naar Sluis om deel te nemen aan de open waterwedstrijd. Hij zwom 2 km in een tijd van 24:39.99

Voor de complete uitslag en meer informatie over Hieronymus kijk op www.zpv-hieronymus.com of facebook zpvhieronymus.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief